Громадський порядок під час студентської ходи забезпечуватимуть 94 працівники міліції

Сьогодні, 25 листопада, з 12:00, у Львові розпочинається студентський зрив — з пар молодь піде на мітинг. Можливе перекриття руху транспорту на деяких вулицях і зокрема у центрі міста.

Як зазначив начальник міліції громадської безпеки Львівського міського управління Андрій Падяк: «Для недопущення порушень громадського порядку під час студентської ходи, його охорону забезпечуватиме 94 міліціонери. Це працівники територіальних райвідділів ЛМУ і батальйону патрульної служби».

Студентські колони розпочнуть ходу з чотирьох різних точок. Кожна матиме свій маршрут. Перша колона о 12:00 від ЛНУ ім. І. Франка рушить до НУ «Львівська Політехніка». По вул. Генерала Чупринки йтимуть з «Лісотехнічного університету». Під «Львівською політехнікою» студенти об’єднаються. Тут заберуть однодумів-політехівців і великою ходою попрямують до пам’ятника Шевченку. Ще дві колони будуть йти від колегіуму Українського католицького університету, що на вулиці Стрийській, та від Інституту банківської справи. По дорозі збиратимуть студентів з Академії мистецтв, Ветеринарної академії, Львівського національного медичного університету.

«Закликаємо всіх учасників бути взаємоввічливими та толерантними один до одного. Не забувайте, що будь-яку конфліктну ситуацію краще вирішити у процесі діалогу, а не бійки», – наголосив Андрій Падяк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: