На засіданні сесії обласної ради найпершим завданням є ухвала звернення про відставку уряду Азарова, - Колодій

24 листопада голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь у прямому ефірі програми Погляд на тиждень на телеканалі ZIK.

У прямому ефірі Петро Колодій розповів про налагодження роботи Координаційного штабу. Зокрема, відзначив, що від суботи працює безкоштовний телефон гарячої лінії (0 800 501 727), за яким громадяни повідомляють про різні ситуації, що трапляються під час виїзду на київський Євромайдан. Також за цим номером зголошуються люди, які готові організувати виїзд чи супровід львів’ян до Києва. Окрім того Петро Колодій зауважив, що в приміщенні обласної ради запрацювала Громадська приймальня.

Також голова облради в прямому ефірі нагадав про те, що в понеділок у Львові відбуватиметься попереджувальний страйк. Акція розпочнеться рівно о 14.00 і триватиме одну годину. Відтак Петро Колодій закликав усю громаду Львівщини в цей час долучитись до протестувальників на Євромайдані у Львові. Усім, хто не має змоги долучитися до акції на площі біля пам’ятника Т. Шевченку, він порадив вийти на вулиці біля своїх підприємств та навчальних закладів, аби в такий спосіб долучитися до Всеукраїнської акції протесту.

На запитання ведучого про готовність обласної ради виступити проти наявної в Україні влади, Петро Колодій наголосив, що у вівторок, 26 листопада, на засіданні сесії обласної ради найпершим завданням є ухвала звернення до Президента про відставку уряду Азарова.

прес-служба облради

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: