Освітяни Жовківського району висловлюють категоричний протест діям Кабінету Міністрів

Жовківська районна організація профспілки працівників освіти і науки  25 листопада виступила із заявою про категоричний протест проти дій Кабінету Міністрів України, який призупинив 21 листопада 2013 року підготовку до підписання проекту Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. На думку освітян, рішення уряду України свідчить про те, що  майбутнє  українського народу не у європейській цивілізованій спільноті, а у новітньому  Радянському  Союзі.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради

«Сьогодні вся педагогічна громадськість Львівщини остаточно переконалась у небажанні уряду та Президента України визнавати правила та цінності європейського співтовариства.

Мотиви ідеологів зриву підписання Угоди зрозумілі. Влада усвідомлює, що Угода про асоціацію – це початок втілення в Україні європейських стандартів.

Усупереч думці переважної більшості громадян України,  провладні політики та чиновники під абсолютно надуманими і фальшивими приводами всіляко відтягують виконання взятих на себе зобов’язань щодо євроінтеграції, заперечення злодійства і брехні.

Жовківська районна організація профспілки працівників освіти і науки   вважає, що дії Прем’єр-міністра України М. Азарова щодо саботування підписання Угоди є порушенням Конституції України, Законів України та волі українського народу», – йдеться у заяві.

Освітяни Жовківщини виступили із чіткою вимогою відставки Кабінету Міністрів. Також члени профспілки працівників освіти і науки вимагають від Президента та Верховної Ради України вжити рішучих та невідкладних заходів, спрямованих на підписання 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі (Литва) Угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: