Софія Федина озвучила неправдиву інформацію на Євромайдані у Львові

На телефон гарячої телефонної лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради зателефонував проректор з науково-педагогічної роботи Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Магльований Анатолій Васильович та повідомив, що інформація, яку сьогодні озвучили на львівському Євромайдані, не відповідає дійсності.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради

Зокрема, під час акції у Львові на підтримку євроінтеграційного курсу України, зі сцени було озвучено інформацію про те, що, мовляв, керівництво Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького зв’язується по телефону зі старостами груп та вимагає від них організації присутності студентів на лекціях.

Спростував цю інформацію проректор з науково-педагогічної роботи Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Магльований Анатолій Васильович, який зателефонував на гарячу лінію Координаційного штабу Львівської обласної ради.

Окрім того, як повідомила ведуча львівського Євромайдану, громадський діяч Софія Федина, Магльований Анатолій Васильович також сконтактовував по телефону з активістами львівського Євромайдану, яким також спростував інформацію. Відповідно, це повідомлення було озвучено у присутності всіх мітингувальників.

Нагадаємо, Керівництво Львівських вишів відкрито задекларувало свою підтримку студентству. Відповідне звернення 23 листопада підкріпили власними підписами ректори, проректори та представники керівництва вищих навчальних закладів Львова під час наради у кабінеті голови Львівської обласної ради Петра Колодія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: