У Львові вимагатимуть відставки Сала

25 листопада у Львові триватиме четвертий день Євромайдану. О 12:00 розпочинається студентський зрив — з пар молодь піде на мітинг. О 14:00 оголошуємо загальний страйк. О 16:00 — пікет під ЛОДА за відставку губернатора Львівщини Олега Сала. О 19:00 — віче і трохи музики від виконавців всеукраїнського рівня.

Студентський зрив

Зранку з чотирьох точок рушать чотири колони. Кожна матиме свій маршрут.

Перша колона з 12:00 збиратиметься під ЛНУ імені Івана Франка. О 12:40 вона рушить до Львівської політехніки.

Так само о 12:00 з-під Лісотехнічного університету йтиме колона. Вона рухатиметься по вулиці Чупринки і під Львівською політехнікою студенти об’єднаються. Тут заберуть однодумів-політехівців і великою ходою повернуться до пам’ятника Шевченку.

Ще дві колони будуть іти від колегіуму Українського католицького університету, що на вулиці Стрийській, та від Інституту банківської справи. По дорозі збиратимуть студентів з Академії мистецтв, Ветеринарної академії, Львівського національного медичного університету.

У маршруті можливі зміни.

Пікет ЛОДА

О 16:00 студенти підуть пікетувати ЛОДА з вимогою відставки губернатора Львівщини Олега Сала, що прославився, у тому числі, репресіями проти студентів у 2004 році.

Загальний страйк

Акція розпочнеться о 14:00. Цього разу вона триватиме лише годину — ми закликаємо усіх прийти на Євромайдан. Якщо не маєте змоги — на цей час припиніть роботу чи навчання, вийдіть на вулицю з українською державною символікою чи прапором Євросоюзу.

Віче на Євромайдані

О 19:00 на львівському Євромайдані розпочнеться віче. Впродовж дня тут зі сцени лунатиме музика — відгукується багато виконавців. А ввечері будуть виступи лідерів думки і пісні від відомих гуртів. Зокрема, буде “Пікардійська терція”, Rock H, Андрій Заліско та Ліля Ваврин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: