Україна має спробувати пожити у Європі, - Положинський (відео)

Музикант гурту "Тартак" вважає, що Україні потрібно хоча б спробувати змінити вектор зовнішнього розвитку

"Україна багато років полягала в дуже тісних, можливо, навіть занадто тісних, відносинах з Росією. І через це - в дуже віддалених з Європою", - вважає музикант Сашко Положинський, лідер гурту "Тартак".

У коментарі LB.ua для спецпроекту "КультМАЙДАН" Положинський розповів, що вважає, що в України є величезний потенціал - "і природний , і економічний, і людський". "От тільки ми чомусь відстали від Європи. Україна - одна з найвідсталіших країн Європи", - говорить він.

"Хочеться спробувати, просто спробувати (побути в Європі - прим.). 20 років ми прожили в пострадянському, проросійському просторі, давайте тепер стільки ж пробудемо в європейському. А якщо не вийде, ми скажемо: вибачте, Європа, нам з Росією краще. Просто потрібно спробувати. Один раз. А далі подивимося".

Олександр Положинський - музикант, лідер популярної української групи "Тартак". Активно висловлює свою політичну позицію, під час Помаранчевої революції 2004 року пісня "Тартака" - "Я не хочу" - була одним з гімнів протестувальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: