Янукович проводить консультації високого рівня

Президент України Віктор Янукович найближчими днями висловить свою думку щодо акцій протесту в Україні на підтримку євроінтеграції. Про це заявив народний депутат (Партія регіонів) Володимир Олійник, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

«Президент в Україні, проводяться консультації високого рівня», – повідомив пан Олійник.

При цьому регіонал заявив, що незадоволений діями опозиціонерів і назвав їх папуасами.

«Опозиція не закликала президента до діалогу, до «круглого столу». Це що, підхід європейський? Просто діють як папуаси», – сказав Володимир Олійник.

Нагадаємо, 28-29 листопада у Вільнюсі (Литва) відбудеться саміт «Східного партнерства» на якому очікувалося підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Однак 21 листопада Кабінет міністрів на своєму засіданні прийняв розпорядження призупинити процес підготовки України до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Крім того Верховна Рада минулого тижня неї прийняла всі необхідні для підписання Угоди законопроекти.

Після цього в містах України почалися масові мітинги на підтримку євроінтеграції. На мітинг у Києві 24 листопада зібралося більше 100 тис. осіб. У ніч на 25 листопада міліція спробувала розігнати мітинги у центрі Києва.

Вранці 25 листопада відбулися сутички мітингувальників, які виставили блок-пікет біля Кабміну, з «Беркутом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: