Завершились обласні змагання з волейболу серед учнів ДЮСШ Львівщини (фото)

Спортивний тиждень на Львівщині завершили обласні змагання серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини, присвячені 140-й річниці Івана Боберського, які відбувалися у Трускавці з 21 до 24 листопада 2013 року.

У змаганнях, що проходили в межах офіційного календаря Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на виконання нових соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України”, взяли участь 10 волейбольних команд дівчат 2001 – 2002 років народження, які займаються спортом у дитячо-юнацьких спортивних школах Львівської області. Обслуговувала змагання суддівська бригада з числа тренерів Трускавецького ДЮСК “Спортовець”.

За підсумками змагань чемпіонами Львівщини у 2013 році з волейболу у зазначеній віковій категорії стала команда освітянської ДЮСШ м. Новий Розділ. Команда ДЮСШ Старосамбірського району виборола срібні медалі і зайняла 2 місце. У боротьбі за третє місце команда господарів турніру поступилася юним спортсменкам з Мостиської дитячо-юнацької спортивної школи, яка стала третьою.

volleyball_12 volleyball_13

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: