ДАІ не зупинятиме автобуси, - Рудяк

Начальник міліції Львівщини Олександр Рудяк вийшов до мітингуючих студентів і пробіцяв, що ДАІ не зупинятиме автобуси

Під стінами Головного управління МВС України у Львівській області пікетує більше тисячі студентів. Вони вигукують гасла «Міліція з народом», «Україну в ЄС»,, повідомляє "Галицька правда".

Також студенти зачитали звернення до начальника міліції Львівщини  Олександра Рудяка з вимогою не перешкоджати виїзду автобусів до Києва.

«Звертаємось до вас з вимогою забезпечити безперешкодний виїзд автобусів на Київ. Нагадуємо, що ви як держслужбовець зобов’язані бути виконавцем волі народу і дбати про найефективніший спосіб реалізації цієї волі.

Нагадуємо, що згідно статті 60 чинної Конституції України «Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази». Наша позиція однозначна – наказ не пускати людей до Києва на протести – злочинний, бо спрямований проти суті демократій та проти першої статті Конституції. «Джерелом влади в Україні є український народ» — і саме це ми збираємось доказати та утвердити своїми акціями протесту.

Відповідно, змушені попередити, що кожен зупинений автобус з активістами на київський «Євромайдан» буде перетворено на майдан на дорозі. Коли вирішується доля країни — ми налаштовані рішуче.

Зі свого боку, не можемо не відзначити якісної співпраці у Львові з міліцією та Державною службою автоінспекції у питанні мирних акцій та походів. Зі свого баку заявляємо: якщо міліція з народом – народ з міліцією!»

Олександр Рудяк вийшов до студентів і запевнив, що міліція завжди була, є і буде з народом, а ДАІ не зупинятиме жоден автобус, в якого будуть належно оформлені документи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: