Львівська облрада добре відома у Європі своїм екстремізмом, - заява

Сьогодні Львівська обласна рада прийняла звернення, яке є верхом цинізму і лицемірства львівських політиків. Про це йдеться у заяві Львівської обласної організації Партії регіонів. 

"Не заявами, а своїми практичними кроками Львівська обласна рада перетворила потужну за своїм науковим, інтелектуальним потенціалом область на задвірки не тільки Європи, але й України. Заявляючи про свою прихильність європейським цінностям, прикордонна з Євросоюзом область пасе задніх з притоку інвестицій.

Основною причиною цього є непомірна корумпованість місцевої влади. Корупційні скандали, до яких дотичні ті, хто з допомогою Євросоюзу збирається побороти корупцію в Україні, добре відомі не тільки в сусідній Польщі.

Правда полягає в тому, що сьогодні наша місцева корупція перемагає Євросоюз. Відлякує іноземних інвесторів не тільки корупція, але й політичний екстремізм, яким також добре відома в Європі Львівська обласна рада.

Не дивно, що повні політичні банкрути шукають винних у Києві. Абсолютно переконані, що мине не багато часу, і вони шукатимуть винних вже у з Брюсселі. Ці люди не вміють будувати і заробляти, а тільки «вибивати» і розкрадати.

Партія регіонів разом з Президентом Віктором Януковичем за Асоціацію з Європейським Союзом. Тут не повинно бути жодних сумнівів. Бо навіть ті олігархи, яких приписують до Партії регіонів, зорієнтовані на Європу, а не на Росію.

Але коли молодий чоловік, ровесник незалежної України з трибуни обласної ради заявляє: «Ми не хочемо в Росію, бо ми там вже були», - це не його слова. Тому що в Радянськім Союзі він не жив. А от ті, хто йому написав ці слова, там жили, вступали в КПРС і славили її.

Молодь, якою так намагаються опікуватись і допомагати якій так хочуть ці лжепатріоти, мусить зрозуміти, що з ними їм не по дорозі. Як це не прикро, проте дипломи колись престижних львівських вишів стали малопривабливі навіть в африканських країнах.

Побороти корупцію можна, вичавивши рабську психологію. Тільки ті, хто гризе граніт науки, можуть собі дозволити не платити за заліки чи екзамени.

Давайте, розпочавши таку благородну справу як Євромайдан, будемо чесними один перед одним і навчимось слухати один одного.

Не вся, а надзвичайно «демократична» частина депутатів Львівської обласної ради продемонструвала свою «європейськість» під час виступу голови фракції Партії регіонів Ігоря Грещука.

Абсолютно переконані, що після підписання Угоди у Вільнюсі, виборці мусять вимагати розпуску Львівської обласної ради. З такими доробками і підходами депутатам Львівської обласної ради не місце в Європі", - йдеться у заяві.

Прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: