Львівську облраду не цікавлять господарські питання області, - депутат

Депутати Львівської обласної ради на засіданні сесії не дали завершити виступ своєму колезі від Партії регіонів Ігорю Грещуку, який сказав депутатам, що зібрання, аби ухвалити рішення по асоціації України в ЄС, є дивним.

Депутати почали скандувати ганьба і стукати по столах, інформує кореспондент Вголосу.

Спочатку обласні обранці зааплодували Ігорю Грещуку за фразу про те, що він підтримує євроінтеграцію України. Однак вже наступні слова депутата колеги заглушили криком та стукотом.

«Я надзвичайно здивований тим, що сьогодні зчиняється галас у обласній раді, бо іменно наша фракція була ініціатором звернення про євроінтеграцію і в цьому залі це звернення не пройшло. Тому сьогоднішнє зібрання по крайній мірі є дивним. Однак я вітаю вас усіх з тим, що Львівська обласна рада пішла на рекорд, бо сьогодні сьоме сесійне засідання, яке ми не можемо закінчити і питання господарки вас нікого не цікавить», – сказав Ігор Грешук.

Далі він почав говорити про «промахи» попередніх керівників держави і те, чи дійсно варто Україні зараз приєднуватись до ЄС. Ці слова Ігоря Грещука депутати ЛОР зустріли вигуками «Ганьба!», а голова обласної ради попроси депутат сісти на своє місце.

Однак Ігор Грещук відмовився і ще хвилину говорив із трибуни, але вже з вимкненим мікрофоном. Після цього регіонал покинув сесійну залу ЛОР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: