Точна цифра людей, які поїхали у Київ, невідома, - прес-секретар "Євромайдану у Львові"

Зі Львова на акції, що відбуваються на підтримку євроінтеграції, до Києва щодоби виїжджає в середньому 3 тисячі людей. Про це у коментарі ZAXID.NET повідомила прес-секретар «Євромайдану у Львові» Анна Вдовиковська.

За її словами, сьогодні, 26 листопада, зі Львова уже поїхало близько 500 активістів. «Багато активістів їде до Києва приватним транспортом. Тому назвати точну цифру, скільки поїхало активістів зі Львова до Києва, важко», – сказала прес-секретар. Окрім цього, вона додала, що як тільки з’являється транспорт на Київ, вони повідомляють це активістам, які готові їхати.

Організовані виїзди проводяться в основному ввечері. «У цей час дорога не надто завантажена», – пояснила прес-секретар.

За її словами, серед активістів, які зголошуються їхати до Києва є і літні люди: «Їх дуже важко переконати залишитися у Львові».

Нагадаємо, з четверга, коли Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, в Україні тривають масові акції протесту. У неділю на Євромайдані у Києві зібралось понад 100 000 мітингувальників. Однак люди продовжують виїжджати до столиці, де у четвер та п’ятницю планують масово вийти на вулиці, аби задекларувати свої євроінтеграційні прагнення. У ці дні, 28-29 листопада, у Вільнюсі відбудеться саміт Східного партнерства, де попередньо планувалось підписати угоду про асоціацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: