У Києві вночі буде неспокійно, - ЗМІ

Щойно стало відомо, що на Євромайдані, який базується на Майдані Незалежності (де зібралися студенти і молодь, які оголосили цей Майдан зоною, вільною від партійної символіки), люди збентежені недобрими чутками, повідомляє ПІК.

Як повідомив журналістам один з ініціаторів створення Координаційного комітету Европейського Майдану (“Майдан без політики”) Денис Шевчук, щойно кільком активістам, які повернулися з Європейської площі, стало відомо, що лідери двох опозиційних партій – Свободи та Батьківщини – домовились перемістити частину своїх прихильників і партійних активістів на “позапартійний” Майдан. Начебто таким чином вирішено продемонструвати “єднання” двох Майданів, яке сьогодні анонсували опозиціонери.

Істотно, студенти, які страйкують на Майдані Незалежності виключно під прапорами України та ЄС, побоюються, що “колеги” принесуть із собою партійну символіку. Мітингарі “Майдану без політики” звичайно, намагатимуться перешкоджати цьому процесові і припускають, шо справа може закінчитись силовим протистоянням.

Акція опозиціонерів призначена на ніч, аби зранку продемонструвати “єдиний” Євромайдан. Але студенти кажуть, що будуть відстоювати “безпартійність” свого Євромайдану навіть якщо до них застосують силу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: