У Львові відбудеться акція «Збережи життя ялинці»

Незабаром свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі, і діти — Новий рік. Головним атрибутом новорічних свят була і досі є ялинка. Кожна родина традиційно прикрашає свою оселю ялинкою чи сосною. Проте, мало хто задумується, якої шкоди зазнає природа. Управління екології та благоустрою ЛМР закликає мешканців міста не купувати ялинки на новорічні та Різдвяні свята, а замінити ялинку зимовими композиціями з гілок хвойних дерев або штучними ялинками. Це дозволить значно скоротити попит на живі дерева, збереже життя багатьом лісовим красуням, на вирощування яких необхідно багато років і чималі кошти.

З метою популяризації штучної ялинки львівський еколого-натуралістичний центр за підтримки управління екології та благоустрою Львівської міської ради  цьогоріч у 20-тий раз проведе акцію «Збережи життя ялинці», вона має на меті показати всім любителям хвойного дерева, як можна з допомогою сучасних технологій відтворити зовнішній вигляд новорічних красунь без шкоди для навколишнього середовища.

До участі у акції запрошують усіх школярів та їх наставників. Акція відбудеться традиційно у 20-тих числа грудня. За підсумками конкурсу найкращі роботи будуть відзначені дипломами управління освіти та призами від управління екології та благоустрою ЛМР.

«Сподіваємося на підтримку та надіємось, що ця акція надихне не тільки учнів, але і  дорослих виготовити власну різдвяну композицію та не купувати живе ялинкове дерево», - зазначили в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Контактна особа - головний спеціаліст відділу екології управління екології та благоустрою ЛМР Палюх Тетяна, тел 297-59-82.

Марія Калька

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: