Відновлено електропостачання 10 населених пунктів області

Внаслідок несприятливих погодних умов (мокрий сніг, поривчастий сильний вітер), увечері 25 листопада та вночі 26 листопада 2013 року на території Львівщини були повністю або частково знеструмлені 17 повітряних ліній електропередач 6-10 кВ, що призвело до відключення 118 трансформаторних підстанцій.

Без електропостачання залишилися 34 населені пункти (20 повністю та 14 частково) у 8 районах області та на території Львівської міської ради, найбільше у Кам’янка-Бузькому районі – 8 населених пунктів та у Золочівському районі – 7.

Аварійні бригади ПАТ «Львівобленерго» здійснюють першочергові роботи щодо відновлення електропостачання. Станом на 12:00 26 листопада відновлено електропостачання 10 населених пунктів. Залишаються без електропостачання 24 населених пункти (13 повністю та 11 частково).

Функціонування об’єктів життєзабезпечення та соціальної сфери не порушено. Роботи з ліквідації наслідків негоди продовжуються. Ситуація знаходиться на особистому контролі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: