Янукович не збирається жити за законами цивілізованої Європи, - експерт

«Життя кожної людини – це завжди вибір. Вибір між правдою та обманом. І сьогодні ми вкотре робимо цивілізований доленосний вибір – між демократією та диктатурою», – так прокоментував ситуацію в Україні під час  VII пленарного засідання XXVI сесії Львівської обласної ради заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак. 

За словами Валерія П’ятака, політико-олігархічний клан в Україні не збирається нині жити за законами верховенства права цивілізованої Європи. Їм добре збагачуватися, ставлячи на коліна вчителя, освітянина, студента, фермера, представника малого бізнесу... Монополія – це завжди тотальна корупція держави. «Я не бачу жодного міністра в Україні, який би подав у відставку за те, що не вказав у декларації годинника за п’ять тисяч доларів. не буде такого, доки не буде євроінтеграції», – сказав він.

Заступник голови Львівської обласної ради також наголосив, що відтягнення підписання Угоди про асоціацію з ЄС – це можливість «роздерибанити» країну і те, що тут ще залишилось – трохи землі, трохи надр, трохи труби...

"Правда – це те, що в нас бувші «червоні» директори, які колись розікрали підприємства, сьогодні кидають трудові колективи як гарматне м’ясо, замість того, щоби взяти і віддати частину того, що вкрали раніше. Правда і те, що в нас частина політико-бізнесової еліти давно інтегрована в міжнародне спів-товариство. Вони мають мільярдні рахунки, активи на офшорах, палаци, їхні родини навчаються і живуть закордоном, а тут можна заробляти і красти. Зрештою, правдою є і те, що сьогодні головною рушійною та революційною силою є студентство», – відзначив Валерій П’ятак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: