У Львові часто роблять провокації, - Садовий

У Львові часто хочуть втілити провокації, тому жителям та гостям нашого міста потрібно бути особливо уважними.

Про це під час апаратної наради заявив мер Львова Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Мер повідомив, що сьогодні виконком прийняв рішення, яким заборонив «проводити масові акції протесту у центральній частині міста так званим «догналівцям».

Садовий також прокоментував учорашню ситуацію із представниками секти, яка сталась у центрі Львова. За словами мера, «сектанти вступили у бійку з міліцією і спровокували конфліктну ситуацію».

Також, як повідомив Садовий, юридичне управління Львівської міської ради звернеться у суд щодо заборони проведення будь-яких акцій на території міста Львова.

«Треба зробити усе, щоб вони не вчиняли блуду серед мешканців нашого міста», - сказав мер.

Він також додав, що на виконкомі прийнято рішення про звернення до Державної міграційної служби України щодо перебування на території міста Львова громадян іноземних держав.

«Завдяки пану Зюбаненку, вчора ввечері цю ситуацію вдалось трохи втихомирити. На жаль, у Львові часто хочуть робити провокації і така спроба була і у суботу, коли під стінами мерії перебували люди у білих масках. Є спроба втягнути Львів у не толерантний, не європейський процес, хоча ми з повагою ставимось до кожного туристу. Прошу бути максимально уважними», - сказав мер Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: