У центрі Львова затримали чотирьох осіб, - МВС

На проспекті Свободи, біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де тривають громадські акції на підтримку Євроінтеграції, правоохоронці зафіксували два випадки порушення громадського порядку.

Обидва випадки трапились 27 листопада, близько 18 години у Львові на проспекті Свободи, біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Учасники громадської акції на підтримку Євроінтеграції України, повідомили правоохоронців, що на майдані знаходиться молодий чоловік, який поводить себе неадекватно і, що у нього, може бути при собі зброя.

Працівники патрульної служби зреагували на звернення, перевірили документи та провели поверхневий обшук чоловіка, на якого вказали активісти. У результаті виявили предмет, схожий на пістолет. Громадянина затримано та доставлено у Галицький РВ міліції міста Львова. Ним виявився 17 річний мешканець Городоцького району Львівської області, студент одного з навчальних закладів міста Львова.

За словами начальника Львівського міського управління міліції, підполковника міліції Сергія Зюбаненка: «Учасники акції побачили молодого чоловіка, котрий поводив себе неадекватно і звернулись по допомогу до працівників міліції».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (Хуліганство). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Майже в той самий час, на тому ж місці, працівники патрульної служби Галицького райвідділу міліції помітили кількох молодих людей, котрі палили фаєри та кидали петарди в сторону учасників мітингу.

Правоохоронці відразу затримали трьох осіб, у яких вилучили фаєри та петарди. Затримані доставлені у Галицький РВ міліції, їх особи встановлено, ними виявились 19-річний мешканець Радехівського району Львівської області, студент одного з вищих навчальних закладів Львова та двоє 17-річних львів’ян.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (Хуліганство). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Усі затримані направлені на експертизу на предмет встановлення факту алкогольного або наркотичного сп’яніння.

ВЗГ ГУМВС України  у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: