Для працівників ЛМР провели тренінг з бенчмаркінгу

Днями для працівників структурних підрозділів виконавчого комітету Львівської міської ради відбувся практичний тренінг з бенчмаркінгу.

Практичний семінар проводився в рамках проекту міжнародної технічної допомоги  «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (РЕОП). Тренінг проводили Бренда Лафер, старший канадський експерт, Наталія Ходько, консультант зі стратегічного аналізу та Максим Борода, консультант з аналізу даних та прогнозування.

«Для забезпечення ефективної діяльності важливим є моніторинг результативності роботи. Зокрема, у Львові вже  розроблені комплексні показники ефективності для моніторингу результативності ЛМР. Методика бенчмаркінгу дозволяє оцінити поступ усього  міста.  У центрі уваги бенчмаркінгу — запитання: чому інші працюють успішніше, ніж ми? Такий підхід,  безумовно, буде дуже цінним для моніторингу реалізації стратегії розвитку міста», – зазначила Мар’яна Малачівська-Данчак, секретар робочої групи, керівник програми аналізу та досліджень Інституту міста.

Експерти Проекту РЕОП представляли аналіз того, як Львів порівнюється з подібними за соціально-економічними характеристиками містами Європи та України з огляду на їхню конкурентоспроможність. Ключовими показниками для порівняння були: загальний рівень ВВП, ВВП на душу населення, а також темпи зростання міста. Фахівці також обговорювали вплив результатів аналізу на стратегічні плани розвитку міста.

Довідка

Проект РЕОП фінансується Урядом Канади та є складовою програми канадського уряду щодо технічного співробітництва з Україною, у рамках якої робиться наголос на розбудові економічної спроможності на міському, обласному та центральному рівнях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: