До Львова приїхав перший заступник міністра курортів і туризму АР Крим

Сьогодні, 28 листопада, в облдержадміністрації відбулась зустріч заступника голови Львівської ОДА Ірини Романів із першим заступником міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Миколою Маріновим.

Ірина Романів привітала гостей в стінах облдержадміністрації та побажала приємного перебування на Львівщині.

Зазначимо, метою зустрічі стало обговорення співпраці щодо розвитку туризму та курортів, а також відкриття Кримського курортно-туристичного офісу у Львові.

«Відкриття такого офісу дасть можливість вдруге відкрити Крим для українців та львів’ян зокрема. До того ж це хороший приклад успішного державно-приватного партнерства», – зазначила І. Романів.

Своєю чергою Микола Марінов відзначив, що 70% їхніх туристів – це громадяни з інших регіонів України. Тому для популяризації кримського туристичного продукту вкрай важливо, аби у Львові отримували всю необхідну і якісну інформацію щодо можливостей відпочинку та оздоровлення в Криму. До того ж йдеться про галузь медичного туризму, яка поки що в Україні не надто розвинена.

«Ви повинні розуміти, що активність туроператорів є значною. Однак рівень довіри, звичайно, різний. Аби кримський туристичний продукт зміг добре закріпитись на львівському ринку ви повинні працювати чесно і надавати тільки достовірну інформацію споживачам», – наголосила заступник голови ОДА.

Ірина Романів подякувала за ініціативу проведення Днів Криму на Львівщині та запевнила, що проведення такого заходу на Львівщині є доброю нагодою для активізації та розширення наявного двостороннього співробітництва, налагодженню та розвитку нових контактів, сприятиме зростанню туристичних потоків.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: