Музична мандрівка з ансамблем «Високий Замок»

27 листопада у фойє Львівської філармонії ансамбль «Високий Замок» провів музичну подорож із учнями школи-гімназії «Сихівської». Діти слухали мелодії, відповідали на запитання про музичні інструменти. Це сопілка, флейта Пана, віолончель, цимбали, акордеон, баян, кларнет, саксгорн-баритон.

Музиканти разом із дітьми здійснили музичну подорож країнами Європи і різними  жанрами музики: фольк, класика, джаз, розважальна музика. Музична мандрівка надзвичайно зацікавила школярів, і не дивно, бо у шкільному віці найкраще формуються і закріплюються музичні здібності. Розвиток музичного дару дітей постійно є в полі зору у справжнього вихователя, музичного керівника, здійснюється різними методами і засобами.

У цій музичній подорожі взяла участь юна флейтиска. Навчаючись гри на флейті лише два місяці, вона пройшла перше справжнє професійне випробовування.

Школярі ознайомились із багатогранною музичною палітрою, яка не лише передає різні емоції, відчуття, а й розповідає своїми виразними засобами про наше життя, та ще й має величезну оздоровчу силу.

Ольга Максим"як, відділ реклами та маркетингу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: