На Євромайдані у Львові триває концерт (фото)

Сьогодні, 28 листопада, студенти львівських ВНЗ вийшли на Євромайдан до пам’ятника Тарасу Шевченку. До 14 години назбиралось понад 2 тисячі студентів.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо

Зі сцени лунали пісні відомих українських гуртів, особливо популярною на львівському майдані є пісня «Океан Ельзи» з символічною назвою «Я не здамся без бою», яку студенти підхоплювали і з ентузіазмом співали всім натовпом.

У перервах між піснями всі бажаючі могли вийти до мікрофону і закликати студентів покричати нові гасла, в яких фігурували несхвальні відгуки про Президента та прем’єра.

В натовпі майоріли українські синьо-жовті та повстанські чорно-червоні прапори. Партійна символіка була відсутня.

Багато студентів окрім того, що мали на собі синьо-жовті стрічки, також «прикрасили» свої обличчя зображеннями українського прапора або написом «ЄС».

Ведучі оголосили програму дій на завтра. Як уже повідомлялось у ЗМІ, організатори закликають народ до створення живого ланцюга від Львова до Донецька. Сьогодні було оголошено населені пункти Львівської області, через які проходитиме ланцюг. В списку є як і великі міста, такі як Радивилів, Судова Вишня, Броди, так і менші за чисельністю населені пункти: Ожидів, Ясенів,  Олесько, Загірці.

Варто зауважити, що охоронні органи не перешкоджали студентам у їх бажанні пікетувати.   Вони стояли за кіоском «Торгпреси», що поблизу пам’ятника Шевченку і покурювали.

Ольга Красько

майдан-2 майдан-3 майдан-4 майдан-5 майдан-6 майдан-7 майдан-8 майдан-9

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: