Сьогодні у Львові з'явиться новий автосалон

З 28 листопада у Львові відкривається новий автосалон BYD-« Ярда ». Це вже двадцять дев'ятий автосалон BYD в Україні і перший в Львівській області та Львові офіційний дистриб'ютор автомобілів BYD.

Офіційне відкриття автосалону відбудеться 28 листопада 2013 року. У просторому приміщенні нового салону буде представлено весь модельний ряд автомобілів BYD, який включає міський компакт-кар, сімейний і бізнес седани, а також кросовер. Це - BYD F0, F3, G6 і S6 . Для проведення тест-драйвів в автосалоні представлений бестселер бренду BYD-місткий і комфортний сімейний седан F3.

Довідка

BYD - єдиний китайський автовиробник , який представляє свої автомобілі на Женевській автомобільній виставці і має представництва на всіх континентах. З 2003 року , BYD займаються виробництвом автомобілів. Вже тоді автомобілі BYD поєднували в собі високу якість за доступною ціною. У 2009 році одним з ключових акціонерів BYD став американський мультимільярдер Уоррен Баффет. У 2010 році BYD зайняв 1 місце в списку найбільш технологічних компаній світу (за версією Business тиждень ) , обігнавши таких гігантів як Apple , і Google , і 2 місце серед автомобільних компаній , випередивши Форд , Фольксваген і БМВ. Крім того , корпорація BYD вже другий рік співпрацює з концерном Daimler AG ( виробник Mercedes) з метою створення нового покоління електромобілів. Компанія BYD прагне до 2025 року стати найбільшим виробником автомобілів у світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: