У 2014 році на Львівщині заплановано відкрити 7 дитячих будинків сімейного типу

Сьогодні, 28 листопада, під час прес-конференції начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Володимир Лаврін розповів про створення дитячих будинків сімейного типу на Львівщині.

«На виконання соціальних ініціатив Президента України, управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів обласної державної адміністрації проводить роботу щодо будівництва дитячих будинків сімейного типу на території області. Зокрема, у 2013 році здані в експлуатацію 3 ДБСТ  на території Мостиського, Буського та Яворівського районів» – поінформував В.Лаврін.

Також він повідомив, що до кінця 2013 року планується відкриття ще двох дитячих будинків сімейного типу у м. Львів та м. Жидачів.

«У 2014 році заплановано відкриття 7 ДБСТ у Львівській області, з яких  будівництво 3 об’єктів розпочнеться у 2013 році. Зокрема це в Дрогобицькому, Яворівському районах та  м. Золочів. Здача їх в експлуатацію відбудеться  в II кварталі 2014 року. Будівництво інших 4 дитячих будинків заплановане на період з червня до жовтня 2014 року», – повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів.

Окрім цього В.Лаврін зазначив, що в жовтні 2014 року заплановане будівництво дитячого будинку сімейного типу у м. Львів, на вул. Багряного, 33.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: