У Києві театрально поховали євроінтеграцію

У четвер, 28 листопада, представники громадської організації «Слов'янська гвардія» провели костюмовані «похорони» Угоди про асоціацію з Європейським Союзом біля будівлі представництва Євросоюзу в Україні в Києві. Про це повідомляє кореспондент НБН.

«Ми раді рішенню про скасування підписання Угоди з ЄС на саміті «Східного партнерства», який розпочинається сьогодні у Вільнюсі. Будемо будувати високий рівень життя, залишаючись самі собою, не втрачаючи традиційних сімейних цінностей», - заявив глава організації «Слов'янська гвардія» Володимир Рогов.

Символічну труну доставили до офісу представництва ЄС на вулиці Володимирській, 101, чоловіки в костюмах робочих професій, представники яких, на думку організаторів, найбільш постраждали б від підписання Угоди з Євросоюзом.

Під офісом представництва ЄС труну поставили на стільці і поклали на неї 27 вінків від усіх регіонів України і галузей економіки, які повинні постраждати найбільше. Зокрема, були вінки «Від металургів Дніпропетровщини» , «Від кораблебудівників Миколаївщини».

Після виступів учасників акції труну занурили в катафалк і, за словами організаторів, відвезли в аеропорт «Бориспіль», щоб відправити прямо до Вільнюса.

«Ми свідомо вибрали таку форму, щоб висловити «Ні!» Асоціації з ЄС з її чужими нашому суспільству цінностями. Для всіх нормальних людей очевидно - в Європі цінності, погляди, спосіб життя диктує меншість. Ми цього не хочемо», - додав пан Рогов.

Відзначимо, що захід проходив у супроводі духового оркестру, який грав веселі мотиви. Також активісти символічно порвали баян на «похоронах» Угоди про асоціацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: