У Пустомитах відкрили районний Центр надання адміністративних послуг (фото)

Сьогодні, 28 листопада, виконуючий обов’язки заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Андрій Мадзяновський урочисто відкрив Центр надання адміністративних послуг Пустомитівської районної державної адміністрації, що розташований в приміщенні поштового відділення м.Пустомити (вул.Грушевського, 46).

Під час урочистостей Андрій Мадзяновський наголосив, що на виконання  Закону України «Про адміністративні послуги», Указу Президента України, а також доручень Глави держави такі Центри до початку 2014 року будуть створені у кожному районі області.

«Основним результатом створення таких Центрів є доступність владних органів для громадян і реалізація основного принципу: влада для громади, а не громада для влади. Облаштування зручних умов для отримання громадянами адміністративних послуг є одним з наших основних завдань, адже саме за якістю цих послуг люди оцінюють турботу влади і її ефективність», – зазначив він.

Також Андрій Мадзяновський від імені голови Львівської обласної державної адміністрації привітав учасників урочистостей та подякував місцевим підприємцям, які долучились до будівництва Центру надання адміністративних послуг у Пустомитах.

Зазначимо, що в Центрі створено 9 робочих місць для адміністратора, державних реєстраторів, а також представників управління Пенсійного фонду України, районного відділу Держземагентства у Пустомитівському районі, Пустомитівського РС ГУ ДМС України у Львівській області, управління соціального захисту населення, відділу містобудування та архітектури. Загалом, тут надаватимуться 32 адміністративні послуги (натисніть для перегляду).

центр-2 центр-3 центр-4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: