Євромайдан і Європейський союз об’єднали живим ланцюгом (фото) (відео)

Близько мільйона українців об’єднали Євромайдан у Києві з ЄС. Громадяни взявшись за руки, вишикувались в нерозривний живий ланцюг від Євромайдану у Києві, через Житомир, Рівне, Дубно, Львів, до кордону з ЄС.

Загальна довжина живого ланцюга склала 625 кільметрів. Люди почали збиратися з одинадцятої години, а уже в дванадцятій живий ланцюг від головної площі столиці до кордону з ЄС був повністю сформований.

DSC_0801

Сама ідея такої акції виникла спонтанно, однак швидко поширилась серед Українців.

«Координаційна рада та штаб надають посилену допомогу студентській групі, яка зініціювала такий захід. Так, кожен університет закріпив за собою певну вулицю, і студенти інтенсивно прибувають за маршрутом ланцюга», - поінформував Роман Брезіцький, один із організаторів.

DSC_0854

Щодо організації по селах, дрібних містах, повідомляють голів міських, сільських рад, директорів шкіл.
У Львові живий ланцюг пройшов вулицями Б. Хмельницького - Липинського - Проспект Чорновола - Вул Городоцька.

DSC_0830

«Ми сьогодні є свідками народження нового Львова, якісно нової свідомості людей. Дівчата та хлопці які народилися в незалежній Україні сьогодні показують свою твердість. Вони говорять речі які мало хто від них очікував вважаючи їх інфантильними. Однак вони не байдужі до майбутнього України. В критичний момент вона згуртована, само організована, здатна показати приклад усім львів’янам», - Прокоментував мер Львова Андрій Садовий, спеціально для Dyvys.info.

DSC_0898

DSC_0881

DSC_0777

DSC_0768

DSC_0812

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: