Львівська обласна філармонія презентує насичену програму на грудень

У грудні у концертному залі імені С. Людкевича запланована цікава музична програма. Зі сцені лунатимуть твори Л. Бетховена, Н. Паганіні, М. Колесси, учні Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені Соломії Крушельницької подарують слухачам «Симфонічний ранок» та «Вечірній інструментальний концерт», під час яких виконають твори, М. Бруха, В.А. Моцарта, Й.Гайди та інших.

Також до 110-річчя Миколи Колеси  у Концертному залі ім. С. Людкевича Львівської філармонії звучатиме увертюра-фантазія «Ромео і Джульєтта» і Варіації на тему рококо для віолончелі з оркестром Петра Чайковського та Симфонія № 2 Миколи Колесси.

Напередодні дня здійснення дитячих мрій свята Святого Миколая на сцені Львівської філармонії відбудеться прем’єра музичної казки «Святий Миколай у Львові». У музично-поетичній феєрії солісти Львівської філармонії створять неповторну казкову атмосферу, у якій діти переконаються, що у світі є чудеса.

Академічний молодіжний симфонічний оркестр «INSO-Львів» під керівництвом німецького диригента Георга Майса виконає знамениті твори Вольфганга Амадея Моцарта.

Ці та багато інших цікавих концертів чекають на гостей Львівської обласної філармонії у грудні.

Репертуар_Грудень_a1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: