Туристичний бізнес не вміє продавати лікувально-туристичні послуги, - експерт (фото)

Сьогодні, 29 листопада, у Львові відкрито Кримський курортно-туристичний офіс. Наступного року планується відкриття таких офісів у Дніпропетровську та Харкові.

Перед відкриттям офісу відбулась прес-конференція " Кримсько-Львівське партнерство: результати та перспективи", на якій перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Микола Марінов, головний лікар санаторію "Полтава-Крим" Микола Чумаченко  та головний адміністратор готельного комплексу "Імперія" Крістіна Закринична розповіли про відпочинок та лікування у Криму.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

В очах уряду АР Крим Львів є одним з пріоритетних регіонів, з якими можна вести партнерство.  Микола Марінов вважає, що Львів та АР Крим є антагоністичними  в тому сенсі, що мають різні туристичні профілі.  Для Львівщини характерний приплив туристичних потоків взимку, а до Криму - влітку, тому ця ситуація не створює конкуренції.

DSCF6618

Також, на думку Миколи Марінова, основною проблемою, яка сьогодні постає перед санаторно-курортним бізнесом, є невміння продавати лікувально-туристичні послуги.

З падінням Радянського Союзу чітка схема направлень в санаторій, який відповідає профілю хворого, за словами Марінова, "канула у воду" і зараз турагенції не можуть надати клієнту чітких рекомендацій щодо вибору санаторію, який підходить.

Тому найголовнішим завданням є підтримка та навчання турагентів для успішного продажу лікувально-туристичних послуг. З цією метою будуть проводитись навчальні семінари.

Окрім того, Марінов зазначив, що мається на меті  популяризувати саме лікувальні послуги, які можуть надати санаторії Криму, а не акцентуватись на пляжному напрямку.

 

DSCF6608

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: