У Львові стартував міжнародний турнір з плавання

Сьогодні, 29 листопада, у спортивному комплексі «SportLife» (на вул Зубрівській, 38) розпочався турнір з плавання за програмою Спеціальної Олімпіади. Змагання триватимуть з 11 год.  до 14.30 год.

Мета I міжнародного турніру з плавання за програмою Спеціальної Олімпіади полягає у залученні дітей та молоді з особливостями розумового та фізичного розвитку до занять фізичною культурою та спортом, соціальній та психологічній адаптації, профілактиці негативних явищ серед дітей та молоді з закладів соціального спрямування та популяризації руху Спеціальної Олімпіади у Львові, розвитку волонтерства серед молоді.

Захід відбувається з ініціативи ГО «САМІ» та Львівського обласного осередку Спеціальної Олімпіади України. Захід відбудеться за підтримки управління сім'ї, молоді та спорту ЛМР.

Як пояснили організатори, участь у змаганнях беруть команди з 4 учасників у супроводі 2-х тренерів. Учасники повинні мати не менше, ніж 8-тижневу підготовку з плавання і дозвіл лікаря. Кожен учасник має право змагатися у двох дистанціях та в естафеті.

До участі допускаються команди регіональних осередків та інших національних програм Спеціальної Олімпіади, команди, які представляють громадські організації осіб з відхиленнями у розумовому розвитку, будинки-інтернати, спеціальні школи-інтернати, а також команди, до складу яких входять особи з відхиленнями у розумовому розвитку, які закінчили такі інтернати і мають дозвіл лікаря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: