Жіноча громада проти ліквідації продуктових базарів

Про це сьогодні, 30 листопада, стало відомо на засіданні круглого столу  "Становище жінки на селі в сучасних умовах" у Львові.

Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо

Після доповіді голови Громадської ради при Львівській ОДА Зеновія Бермеса, в якій було висвітлено стан України на сьогодні та причини кризи, одна з присутніх в залі жінок імпульсивно висловила своє невдоволення діями міської влади.
Жінка засуджує продаж площі Липневої біля Привокзального ринку. Наразі там споруджено автостоянку і знесено всі торгові прилавки, де сільські мешканці мали змогу продавати молоко, овочі та інші продукти натурального господарства.
Жінку підтримали безліч інших жінок, що були присутні.

Всі разом вони засудили дії міліції, яка розганяє сільських бабусь, що продають молоко на тротуарах по вулиці Федьковича, адже місця, де це можна було зробити ліквідовано.

Окрім того, жіноча громада засудила бездіяльність влади і спричинила раптову дискусію, яка напряму не стосувалась теми круглого столу.

Зеновій Бермис так і не зміг дати відповідь ні на одне з питань, тому що обурені жінки сказали, що “їм не потрібні оправдання”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: