Соціальні працівники у Львові організують фотовиставку «ВІЛ/СНІД очима творчої молоді»

Упродовж 2-9 грудня у Львові триватиме фотовиставка «ВІЛ/СНІД очима творчої молоді», яку організовує відділ соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Виставка робіт відбудеться за адресою: Український Католицький університет, вул. Свєнціцького,17, та має на меті інформування про проблему та підняття рівня обізнаності громадськості з питань ВІЛ/СНІДу крізь призму мистецтва.

Відвідувачі виставки матимуть змогу оглянути авторські світлини студентів Львівського ліцею побутового обслуговування, на яких молоді люди відобразили своє бачення проблеми ВІЛ-СНІДУ, способи захисту від цієї недуги.

«Соціальна виставка – це заклик студентській та учнівській молоді  толерантно ставитися до ВІЛ-інфікованих. Зробити свій внесок у боротьбу зі СНІДом може кожний і для цього існує безліч варіантів: збір достовірної інформації; передача її іншим; вплив на громадську думку. Запрошуємо усіх небайдужих молодих людей відвідати виставку, відкрити свої очі, поглянути, побачити і подумати про проблему, яку несе у собі у собі ВІЛ-інфекція, а також, як вберегти себе та близьких від небезпеки», - розповідає Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Галина Пелих

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: