На львівському Євромайдані досі людно (фото)

Сьогодні станом на 5-ту годину на львівському Євромайдані були присутні близько двох тисяч людей. Переважно це були студенти львівських ВУЗів, а також було чимало пенсіонерів.

Про це провідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами студентів, вони приходять на Євромайдан, аби відстоювати власні громадські позиції. Вони вимагають відставки уряду та Президента.

Люди середнього віку зазначають, що виходять на львівський майдан, бо не можуть поїхати до столиці через низку різних обставин: кого з роботи не відпускають, кому стан здоров’я не дозволяє.
Крім того, багато жінок розповіли, що дітей відправили в Київ, а самі стоять тут, у Львові, і тримають за них кулаки. На євро майдан виходять аби домогтися звільнення від обов’язків нашого уряду.

Пенсіонери вкрай незадоволені діями влади. Особливо їх обурюють події, що стались у неділю в Києві. Літні люди зі сльозами на очах розповідають про своїх онуків, які зараз у столиці і сподіваються на краще. Більшість пенсіонерів заявляє про те, що стомились терпіти цю владу та несправедливість. Вони вимагають відставки уряду.

Як видно, весь львівський євромайдан охоплений спільною метою, якою є навіть не вступ України в ЄС, а домогтися кращої влади та життя.

євромайдан-1 євромайдан-2 євромайдан-3 євромайдан-4 євромайдан-5 євромайдан-6 євромайдан-7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: