Азаров вважає Євромайдан спробою державного перевороту

Прем’єр-міністр Микола Азаров, під час засідання уряду заявив, що вважає масові протести у центрі Києва спробою державного перевороту.

«За десять років це вже третя спроба протизаконно захопити владу. Перша – помаранчевий Майдан, друга – незаконний розпуск парламенту. Сьогодні третій. І кожен раз порушення Конституції і закону призводило до тяжких наслідків для України. Відкидало нас на шляху розвитку. Ви цього хочете? Народ України цього не хоче», – заявив Микола Азаров під час засідання уряду.

В нього є сумніви, що організатори вуличних акцій протесту ведуть Україну до Європи. «Вони повинні чесно визнати, що борються не за європейські цінності, а за владу і тільки за владу. Але за владу треба боротися на виборах, і ніяк інакше», - додав він.

Раніше він нагадав, про кримінальну відповідальність за блокування роботи державних установ. «ваші ватажки штовхають вас на злочин. Вони будуть намагатися сховатись за депутатською недоторканістю. А вам ховатись немає за кого. А відповідальність неминуча. Тому зупиніться і не чиніть це», - нагадав мітингувальникам Азаров.

Він зазначив, що уряд готовий забезпечити проведення мирних акцій протесту в рамках передбачених Конституцією України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: