Львівська філармонія надає безкоштовний вхід учасникам Євромайдану

«Львівська філармонія уважно стежить за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо сьогоднішню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої Незалежності», - про це йдеться у повідомленні Львівської обласної філармонії, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«У ці тривожні дні ми заявляємо, що приєднуємося до народного здвигу і підтримуємо волевиявлення українців за європейський вибір країни.

РЕЗОЛЮЦІЯ

загальних зборів трудового колективу Львівської обласної філармонії від 4 грудня 2013

Шановні львів’яни!

Ми, працівники Львівської обласної філармонії, уважно стежимо за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо сьогоднішню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої Незалежності.

У ці тривожні дні ми заявляємо, що приєднуємося до народного здвигу і підтримуємо волевиявлення українців за європейський вибір країни.

Ми закликаємо співгромадян рішуче відстоювати свої конституційні права і національну гідність. Вимагаємо з’ясування обставин і покарання винних у незаконному побитті мирних учасників Євромайдану представниками силових структур.

Львівська філармонія підтримує європейський вибір українців.

Ми за майбутнє держави і кожного громадянина.

Ми з Вами, учасники Євромайдану!

Запрошуємо Вас  на концерти у філармонії. Для учасників євромайдану вхід вільний, а ваша доброчинна пожертва під час заходу стане для них нашим спільним вкладом у справу європейського вибору країни. 

Слава Україні!», - йдеться у резолюції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: