Прокуратура заявила, що у затриманих на Банковій була зброя

Прокуратура стверджує, що у затриманих на банковій мітингувальників при собі була зброя та усе необхідне для виготовлення «коктейлю молотова».

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту 9 підозрюваним, що були затримані під час бійки з спецпідрозділом «Беркут» під будівлею Адміністрації Президента.

"Встановлено, що 1 грудня під час акції біля будівлі Адміністрації президента Україні на вул. Банковій, вказані особи, використовуючи гумові кийки, палиці та сльозогінний газ, провокували сутички з міліціонерами, наносили їм тілесні ушкодження, а також підбурювали інших учасників мітингу на порушення громадського порядку", - йдеться у повідомленні прокуратури.

"Також учасниками заворушень були пошкоджені металеві конструкції, які використовувалися працівниками міліції для стримування агресивно налаштованих мітингувальників", - додала прокуратура.

"Крім того, у деяких з них вилучено матеріали для виготовлення "коктейлів Молотова", пневматичну зброю, ножі та газові балончики", - зазначили у прокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: