У Львові розкуповують долари і євро

В українців паніка — ніде не можна купити долари та євро. Зокрема журналіст Галицької правди зателефонував у десяток відділень різних банків. Усі вони або не мають доларів в наявності взагалі, або продають обмежену кількість на руки.

З настанням пікетів та протестів на так званих Євромайданах українці кинулись до банків за іноземною валютою. А її усім не вистачило, відтак почалась паніка. Потрібні чи не потрібні долари людям, проте вирішили про всяк випадок прикупити.

Відтак банкіри ламають собі голову, де взяти валюту, щоб усім вистачило. Голова львівської філії Укрінбанку відмовився по телефону коментувати ситуацію.

Натомість хвацькі банкіри Кредобанку пропонують придбати долар так би мовити віртуально, і покласти його на депозит. Також нам повідомили, що вони шукають готівку щоб придбати її для українців.

В Укрексімбанку долари є, проте в обмеженій кількості, відтак продають по 200 доларів на руки.

Тим часом у разі, якщо українці почнуть через паніку з відсутності валюти, забирати з банків депозити, експерти допускають введення Нацбанком мораторію на дострокове зняття вкладів фізичних осіб. Проте сподіваються, що цього справа не дійде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: