«Свобода» дезінформувала журналістів щодо віче на Євромайдані (відео)

Сьогодні, 5 грудня, двічі із електронної адреси Львівської обласної організації ВО «Свобода» було розіслано повідомлення-анонс про те, що Штаб національного спротиву Львівської області закликає кожного львів'янина вийти сьогодні о 19.00 годині на Євромайдан у Львові.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

У результат на львівський Євромайдан прийшли представники ЗМІ, які, станом на 19:20 так і не побачили жодного віче. Поблизу сцени перебували представники духовенства, які піднялись на сцену й розпочали вечірню молитву для учасників Євромайдану, які до того на великому екрані дивились трансляції випусків новин.

Уже перед самим виходом на сцену священиків на площі з’явився і депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук, який пояснив журналістам, що «Свобода» не планувала проводити жодного віче на Євромайдані у Львові, а Леся Федів просто розіслала інформацію від Штабу на партійному бланку.

Водночас Любомир Мельничук повідомив, що після священиків таки виступатиме зі сцени, адже має повідомити про те, скільки людей за день партія «Свобода» відправила до столиці.

Також Мельничук повідомив, що учора під час засідання Штабу національного спротиву було прийнято рішення про те, що на сцені Євромайдану у Львові кожного дня о 19 годині відбуватиметься вечірня молитва.

Нагадаємо, у інформації, розісланій прес-службою ЛОО ВО «Свобода» зазначалось: «Прийди і захисти своє прагнення жити в демократичній, цивілізованій та безпечній державі. Київ потребує твоєї підтримки. Прийди на всенародне віче до пам’ятника Шевченкові сьогодні о 19.00 годині».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: