Святий Миколай вже здійснює дитячі бажання

Продовжується благодійна акція для дітей «Дерево бажань до святого Миколая». Цього року діти не просто отримують дарунки. А й мають змогу відвідати різні атракції. У листопаді 60 дітей відвідали театри та брали участь в екскурсіях львівськими храмами. А 5 та 6 грудня 160 дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей Львова відвідують Львівський державний цирк.

«Ми звертаємо велику увагу на виховання дітей. Кожна дитина під час заходів отримує у подарунок цікаві листівки із висловами Матері Терези та митрополита Андрея Шептицького. Сподіваємось, що на ці листівки звернуть увагу батьки, вихователі, адже у них добрі думки щодо виховання та духовного зростання», - наголосив о. Тарас Милян, керівник Фундації Духовного Відродження УГКЦ.

Організатори закликають усіх небайдужих долучитися до благодійної акції та допомогти в організації та проведенні заходів для дітей.

Банківські реквізити для переказу благодійних коштів:

ЗГРУ ПАТ КБ ПриватБанк

МФО 325321, ЗКПО 38172005

Р.р 26000053820232

Призначення платежу: «Благодійна пожертва»

 Довідка

Акція «Дерево бажань» проводиться у храмі Пресвятої Євхаристії вже більше 10 років, щороку в акції беруть участь діти сироти та з малозабезпечених сімей Львова. Кількість учасників щороку зростає. Цього річ найбільша кількість - 300 дітей.

Організатори акції Молодь храму Пресвятої Євхаристії, партнер Фундація Духовного Відродження, УГКЦ.

За детальною інформацією звертатись за телефоном 067-682-08-25 Марта Борецька, координатор благодійної акції; 096-955-93-31 о. Тарас Милян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: