Янукович таки проведе кадрові ротації?

Президент Віктор Янукович прийме рішення про кадрові зміни у складі Кабінету міністрів після повернення з Китаю. Про це у четвер, 5 грудня, заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент НБН.

«Можливості відставок визначає президент. Він доручив створити відповідні комісії, які працюють, проводять розслідування. Після його приїзду, а ми знаємо, що в Китаї триває дуже продуктивний діалог, переговори і домовленості, як тільки він повернеться, йому доповідатимуть напрацювання комісій», – заявив пан Єфремов.

При цьому на питання про те, чи чекає відставка міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, він сказав: «За результатами він буде приймати рішення. Все інше – це домисли».

Нагадаємо, на засіданні Кабінету міністрів у середу, 4 грудня, не розглядалося питання змін в кадровому складі уряду.

3 грудня під час виступу у Верховній Раді прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що в складі Кабінету міністрів відбудуться серйозні зміни. «Я зроблю жорсткі висновки з того, що сталося і в уряді будуть проведені рішучі кадрові зміни», – сказав пан Азаров, говорячи про розгін Євромайдану в Києві.

Цього ж дня Верховна Рада не змогла відправити у відставку Кабінет міністрів на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим. За ухвалення рішення про відсИМтавку уряду проголосували 186 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: