Євромайдан може домогтися інституційних змін в країні, - депутат

5 грудня у Львові відбувся міжнародний семінар «Суспільне благо і підприємницька етика», повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

На семінарі виступило багато вітчизняних та закордонних доповідачів, серед яких директор Інституту родини та подружнього життя УКУ, депутат Львівської обласної ради, голова комісії з питань освіти Юрій Підлісний.

Свою доповідь Юрій Підлісний розпочав з того, що нині в країні відбувається формування громадянського суспільства, тому що громадяни організовані та об’єднані спільною метою.

Він вважає, що Україна повинна знайти свій шлях, опираючись на досвід інших країн. Євромайдан може домогтися інституційних змін в країні.

Насамперед потрібно побудувати прозору та справедливу конституцію, тому що для України зараз важливо є інкорпоруватися у європейський правовий та економічний простір.

Також Юрій Підлісний підкреслює те, що Україна має шукати свою модель розвитку та продовжувати і розвивати цивілізовані форми ведення бізнесу.

Насамкінець доповідач зазначив, що дуже важливу роль у розвитку нашої країни відіграє система цінностей. Фундаментальною цінністю повинна бути довіра та гідність, які в Україні потрібно розвивати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: