Партію регіонів на Львівщині проситимуть саморозпуститись

6 грудня під час чергового засідання Координаційного штабу Львівської обласної ради голова Львівської обласної ради Петро Колодій повідомив про те, що відбулася його зустріч із представником Центрального штабу національного спротиву Олександром Турчиновим, де обговорили, зокрема, питання створення виконавчих комітетів місцевих рад, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі облради.

Народний депутат України Ірина Сех зазначила, що необхідно звернутися до Львівської обласної організації Партії регіонів та фракцій Партії регіонів у Львівській обласній раді та у районних радах та закликати їх саморозпуститися; якщо ж вони не дослухаються до заклику, то перейти до пікетів. Також народний депутат закликати бойкотувати бізнес фінансистів Януковича.

Голова Львівської обласної організації Спілки офіцерів України Петро Костюк у своєму виступі привітав  військових України з їхнім професійним святом – Днем Збройних Сил України і запропонував звернутися до матерів, щоб вони просили своїх синів, які є в армії, міліції, Беркуті, не застосовувати силу до своїх братів.

Під час засідання зазначалося, що у неділю, 8 грудня, о 14.00 на Євромайдані у Львові розпочнеться віче, на якому, зокрема, буде оголошено план подальших дій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: