Сало взяв участь в спецпогашенні поштового набору «Святий Миколай»

Сьогодні, 6 грудня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало взяв участь в урочистому  спецпогашенні поштового набору «Святий Миколай». Також спеціально виготовленим святковим штемпелем спецпогашення здійснили  Генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Костянтин Кривенко, директор Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Веселий та директор дитячого будинку змішаного типу «Вишенька» Оксана Вихопень, повідомила Дивись. Інфо прес-служба Львівської ОДА

Зазначимо, захід приурочено до Дня Святого Миколая, а поштовий набір має стати одним із подарунків для малечі.

«З приходом цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво. Особливі надії на Миколая покладають діти, а також ті, кого доля обділила своєю прихильністю», – сказав у вітальному слові Олег Сало та закликав кожного стати своєрідним помічником Миколая: «Ми повинні поділитись своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з ближніми та допомогти їм відчути радість свята, аби цього справді казкового дня Святий Миколай завітав до кожної львівської дитини», – додав очільник області.

Зазначимо, набір включає поштовий конверт та листівку з привітанням від Миколая і виконаний у традиційному українському стилі. Автором набору є художниця Наталія Кохаль. Тираж поштового набору 13 000 примірників.

Окрім того, всі листи, які будуть адресовані Святому Миколаю і матимуть зворотну адресу не залишаться поза увагою і завдяки спонсорам та спільно з Генеральною дирекцією Укрпошти й керівництвом облдержадміністрації прохання наших діточок не залишаться поза увагою.

Також сьогоднішні поштові набори «Лист Святого Миколая» для діточок придбала фірма ТОВ «Скаді РК», які направлять до дитячих будинків області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: