У львівської дітвори розпочалася підготовка до новорічних свят (фото)

Найменші мешканці Львова з нетерпінням готуються до новорічних свят. Адже цей час багатий на подарунки від Святого Миколая і Діда Мороза - зрештою, кому хто більше до вподоби. А ще в цю пору в дитячих садочках та в початковій школі проходять святкові заходи та новорічні ранки. А хто з малечі їх не любить? Адже карнавальні костюми є неодмінним атрибутом цих святкових дійств.

Та пошуки цих самих карнавальних костюмів для своїх діток часто додають батькам головного болю. Адже купувати їх на один день немає сенсу, а шити власноруч не кожному до снаги.

І тут на допомогу приходять різноманітні творчі майстерні, де можна взяти на прокат розкішні карнавальні костюми за досить помірною ціною.

Гарним вибором для батьків може стати творча майстерня "Чародійка", що знаходиться на другому поверсі ТЦ "Максимум", що на вулиці Стрийській, 85а.  Вартість прокату костюму тут більш, ніж помірна - від 70 гривень на добу. А вибір вражає: від українських національних костюмів і до розкішних вечірніх суконь чи суконь до першого причастя, від традиційних Зайчиків, Їжачків і Вовчиків і до султанів чи Суперменів - у розмаїтті вибору кожен юний герой чи героїня знайдуть для себе щось унікальне.

Власне унікальне те, що усі костюми в творчій майстерні "Чародійка" пошиті власноруч і за власним ескізом, тому Ваша малеча може бути спокійна - двох однакових Білочок чи Принцес бути не може.

Дорослі тут також зможуть знайти для себе щось цікаве. Костюм Діда Морози, Снігуроньки чи Принцеси у "Чародійці" можна не тільки взяти на прокат, але й придбати за досить помірною ціною.  До прикладу, розкішний костюм Діда Мороза з перукою та бородою вартуватиме близько 1400 гривень.

чародійка1 чародійка2 чародійка3 чародійка4 чародійка5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: