У центрі Львова збирають речі для Євромайдану у Києві (відео)

«Родинна ковбаска» надала допомогу столичним мітингувальникам

У центрі Львова на вулиці Коперника 40а у приміщенні Львівської обласної організації товариства охорони пам’яток історії та культури уже протягом тижня добровольці збирають необхідні речі та продукти для учасників Євромайдану у Києві.

Про це йдеться у відеосюжеті Дивись. Інфо.

Організатори збору речей розповіли, що працюють у центрі Львова уже тиждень і за цей час відправити чотири автобуси та вантажівку у столицю до КМДА, де працює Організаційний штаб Євромайдану у столиці.

Два автобуси для перевезення теплого одягу та продуктів надала Львівська обласна рада, інші – підприємці та небайдужі громадяни, які підтримують учасників Євромайдану.

Організатори збору речей також закликають небайдужих громадян приносити теплі речі (одяг, ковдри, карімати, матраци, рукавиці тощо), а також предмети особистої гігієни, одноразовий посуд, термоси, дощовики та їжу на вулицю Коперника, 40а із 10 до 22 години із понеділка до п’ятниці, а у суботу – із 13 до 19 години.

Відзначимо, що організатори пункту збору також висловили подяку усім львів’янам та гостям нашого міста за надання підтримки мітингувальникам у столиці.

Зокрема, серед переліку таких доброчинців та небайдужих організатори назвали і «Родинну ковбаску», продукти якої, нагадаємо, сьогодні у соціальних мережах закликали бойкотувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: