Чим більше Путін буде шантажувати Україну, тим швидше Україна здобуде незалежність, - Саакашвілі

C52D85EF-85C4-49B2-89E6-C5D717011019_w640_r1_s

 Президент Росії Володимир Путін не приховує, що за допомогою України хоче відновити Радянський Союз. Про це на брифінгу в Києві заявив колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, передає кореспондент НБН.

«Володимир Путін хоче віддалити Україну від Європи. Коли Україна віддалиться від Європи, то з нею можна робити все що завгодно – шантажувати, чинити тиск на політиків, а в якій формі це буде відбуватися (Митний союз або щось інше) – це неважливо. Тому, ми всі повинні запобігти цьому», – сказав Саакашвілі.

Він розповів, що до Києва прибув як приватна особа, в літаку економ класу, і не підтримує жодну з політичних сил, незважаючи на партнерські відносини.

«Ми тут для того, щоб виявити підтримку українському народу, ми всі пов'язані і поодинці Володимир Путін може з нами розправитися в підворітті», – зазначив екс-президент Грузії.
Вік
За його словами, чим більше пан Путін буде шантажувати Україну, тим швидше Україна здобуде незалежність.

Як повідомляв НБН, глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що президент України Віктор Янукович підпише 17 грудня договір про вступ України до Митного союзу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: