Садовий гордий за студентів (відео)

Міський голова Львова у відеозверненні зазначив, що місто перевірило інформацію щодо львів’ян, які пропали безвісти в Києві. Усі знайшлись. Один студент отримав травми і йому запропонована медична допомога. Якщо ж мешканці міста будуть мати інформацію, що хтось потребує медичної допомоги, чи на когось чиниться тиск, міський голова Львова попросив інформувати про це на «гарячу» лінію міста.

«Цього тижня Львів переповнювали емоції через злочинне побиття дітей на київському майдані в ніч з 29 на 30 листопада. Була інформація про травмованих, про львів’ян, які пропали безвісти. Ми перевірили кожен випадок. Львів’яни, які пропали, знайшлись. На сьогодні нема жодної офіційної інформації, що є хоча б один львів’янин, який пропав безвісти. Є один студент, який отримав серйозні травми – травми ніг і струс головного мозку. Ми запропонували йому медичну допомогу.

Шановні львів’яни, якщо у вас є інформація, що хтось потребує медичної допомоги, будь ласка, інформуйте нас на телефон «гарячої» лінії міста 297-59-11. Також прошу вас подавати інформацію, якщо будуть випадки, коли на когось тиснуть, чи будуть тиснути за право людини висловлювати свою позицію», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також мер Львова додав, що умови, в яких зараз працює місто, є важкими – казначейство блокує кошти громади міста.

«Останнім часом високопосадовці в Кабміні заявляють, що міста Західної України будуть мати певний тиск. Умови, в яких ми працюємо в останні місяці, є надзвичайними. Не зважаючи на це, вода, тепло, транспорт, заклади медицини працюють у Львові в звичному режимі», - додав Андрій Садовий.

Мер Львова подякував усім львів’янам за активну громадську позицію та закликав до єдності.

«Я гордий за кожного львів’янина, який сьогодні не байдужий, який має власну позицію і не боїться її висловлювати. Сьогодні надзвичайно важливо, щоб ми були твердими, щоб ми були переконаними, коли мова йде про українську справу. В єдності – сила!», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: