"Орлиця" пікетувала підприємство Ахметова

9 грудня 2013 року у Львові  відбулося пікетування офісу ПАТ «Західенерго», яке належить компанії Рината Ахметова. Учасники пікетування закликали Ахметова не фінансувати режим. У пікетуванні взяли участь народні депутати України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон, Ірина Сех, депутати-свободівці Львівської обласної та міської рад.

Учасники пікетування тримали плакати: «Ахметов, не фінансуй убивць!», «Ти платиш – вони вбивають!», «Ти платиш – вони саджають невинних!», «Не фінансуй бандита!», «Пам’ятай про Олега Матяша з Добротвора».

Депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Любомир Мельничук зачитав звернення до Рината Ахметова, яке представники пікетувальників планували передати керівництву компанії. Однак, двері офісу компанії замкнули зсередини. Пікетувальники приклеїли петицію на дверях.

У зверненні до Ахметова, зокрема, йдеться:

«Ви та інші українські мільярдери активно підтримуєте президента Януковича. Таким чином ви підтримуєте його курс, що закриває українському народові шлях у Європу. Ви  заробили свої мільярди в Україні, і частку цих грошей віддаєте «в касу» режиму. Таким чином ви несете відповідальність за дії президента Януковича та його уряду.

Ми не закликаємо вас робити гучних заяв про те, що ви разом з народом, що ви засуджуєте режим Януковича, який вчинив розправу над мирними громадянами, але ви повинні припинити фінансувати режим Януковича.

Доки ви платите – вони б’ють українців!

Доки ви платите – куплені судді саджають за грати невинних людей!

Чи готові ви узяти на себе відповідальність за злочинні дії влади?

Якщо ні – припиніть фінансувати диктаторський режим.

Львівський регіональний штаб національного спротиву».

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: