Ганущин прокоментував чутки про роботу на Пилипишина

«Стосовно інформації поданої сайтом "Вголос" про те, що я "працюю одним з керівників у виборчому штабі кандидата у народні депутати в 223 виборчому окрузі Віктора Пилипишина". Вважаю, що шиза від "джерел", які "не хочуть називати свої прізвища" має отримати продовження :-))», - написав у Фейсбуці Олександр Ганущин.

«Отже "особиста вербовка" проходить вкрай успішно. За цей час в Київекспоплазі "завербовано" понад 10 000 мешканців Львівської області. Під приводом участі у акціях Майдану всі ці громадяни мають чіткі завдання по роботі на 223 виборчому окрузі.

Провідниками мобільних агітаційних груп, законспірованих під загони самооборони Майдану, запропоновано депутатів Львівської обласної ради від ВО "Свобода", котрі особисто пройшли навчальний виборчий табір у «Київескпоплазі» і просили не називати їх прізвищ.

Вдалося також досягнути нейтралітету і сприяння зі сторони Координаційного штабу Львівської обласної ради, котрий і надалі активно засилає нові "об'єкти для вербування" в точку дислокації поблизу метро "Нивки".

Про подальші успіхи "джерело" обіцяє інформувати додатково.

П.С. на фото: Головний вербувальник на штабних навчаннях, виконує завчені кричалки за кандидата. Як доказ "відзнято людьми, "які повернулися з Майдану і яких він хотів завербувати". "Наразі вони не хочуть називати свої прізвища". П.П.С.

"Джерело" також сподівається на таке ж оперативне та ЧЕСНЕ висвітлення своєї діяльності у окремих ЗМІ», - написав Ганущин.

Петро Колодій ж сьогодні назвав Пилипишина провладним кандидатом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: