Львівську ОДА знову пікетуватимуть

Сьогодні о 12.00 відбудеться пікетування Львівської облдержадміністрації із закликом до посадовців підтримати Майдан і не прислуговувати злочинному режиму. Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО "Свобода"  Ірина Сех, виступаючи 9 грудня на пікеті біля ЛОДА.

Нагадаємо, що 9 грудня 2013 року активісти національного спротиву провели пікетування Львівської облдержадміністрації. Вони закликали державних службовців ЛОДА не прислуговувати режимові. На пікетуванні виступили народні депутати України від ВО «Свобода» Ірина Сех та Ірина Фаріон, депутати Львівської обласної та міської рад від ВО «Свобода».

Учасники пікетування тримали в руках плакати: «Не будь рабом!», «Не бійся!», «Ви службовці, а не прислужники!», «З ким ваші серця?», «Твої діти на Майдані! А ти?», «Твої батьки на Майдані! А ти?».

Представники пікетувальників, зокрема депутати Львівської обласної та міської ради,  увійшли до приміщення облдержадміністрації, щоб звернутися до посадовців, аби вони задекларували свою підтримку народові. Однак більшість кабінетів адміністрації, передусім найвищих посадовців, у робочий час були замкнені.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: